Od ponedjeljka
2.3k

FTV počinje emitiranje zabavnog programa "Ja, blogerica" koji vodi Hana Hadžiavdagić

Klix.ba
Na Federalnoj televiziji od ponedjeljka će početi emitiranje emisije zabavnog karaktera "Ja, blogerica", koji će voditi Hana Hadžiavdagić.

Ovaj program će povezati tradicionalne i nove medije te na zanimljiv i originaln način ponuditi atraktivan program koji je u skladu sa savremenim načinom života i istaći važnost komunikacije kao najvećeg dostignuća savremenog čovjeka. Ujedno, bavit će se fenomenom društvenih mreža kroz društveno-sociološki pristup te u potpunosti objasniti poslovnu stranu, kroz proces rada na društvenim mrežama. Poveznicu sa gledateljima će graditi kroz osnaživanje emocionalne veze sa fokusom na raznovrsnost i aktuelnost programa koji u potpunosti odgovara zahtjevima savremenog načina života, navodi se u saopćenju.

"Ja, blogerica" gledateljima će ponuditi da sami procijene u kojoj mjeri društvene mreže zaista jesu fenomen današnjeg vremena i na koji način one utiču na život pojedinca. U ovom dijelu će pomoći i specijalni gosti koji će kroz svoju ekspertizu približiti gledateljima pomenutu tematiku.

"U potpunosti ćemo razotkriti poslovnu stranu koja se krije iza uspješnih blogera/instagramera/youtubera, te kroz primjere i rad sa učesnicama serijala dati jasne smjernice kako postati uspješan na društvenim mrežama. Kroz serijal u ulozi mentorice timova će nas voditi Hana Hadžiavdagić, a 10 takmičarki bit će podijeljene u dva tima. Uzbuđenje nas očekuje kroz faze eliminacije koje nas očekuju tokom serijala", navodi se u saopćenju.