|

FTV počinje emitiranje zabavnog programa "Ja, blogerica" koji vodi Hana Hadžiavdagić

FTV počinje emitiranje zabavnog programa "Ja, blogerica" koji vodi Hana Hadžiavdagić
2.343
Klix.ba
17.3.2020. u 16:52
187
komentara
2,3k

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Na Federalnoj televiziji od ponedjeljka će početi emitiranje emisije zabavnog karaktera "Ja, blogerica", koji će voditi Hana Hadžiavdagić.
Ovaj program će povezati tradicionalne i nove medije te na zanimljiv i originaln način ponuditi atraktivan program koji je u skladu sa savremenim načinom života i istaći važnost komunikacije kao najvećeg dostignuća savremenog čovjeka. Ujedno, bavit će se fenomenom društvenih mreža kroz društveno-sociološki pristup te u potpunosti objasniti poslovnu stranu, kroz proces rada na društvenim mrežama. Poveznicu sa gledateljima će graditi kroz osnaživanje emocionalne veze sa fokusom na raznovrsnost i aktuelnost programa koji u potpunosti odgovara zahtjevima savremenog načina života, navodi se u saopćenju.

"Ja, blogerica" gledateljima će ponuditi da sami procijene u kojoj mjeri društvene mreže zaista jesu fenomen današnjeg vremena i na koji način one utiču na život pojedinca. U ovom dijelu će pomoći i specijalni gosti koji će kroz svoju ekspertizu približiti gledateljima pomenutu tematiku.

"U potpunosti ćemo razotkriti poslovnu stranu koja se krije iza uspješnih blogera/instagramera/youtubera, te kroz primjere i rad sa učesnicama serijala dati jasne smjernice kako postati uspješan na društvenim mrežama. Kroz serijal u ulozi mentorice timova će nas voditi Hana Hadžiavdagić, a 10 takmičarki bit će podijeljene u dva tima. Uzbuđenje nas očekuje kroz faze eliminacije koje nas očekuju tokom serijala", navodi se u saopćenju.
Prijavi grešku


Komentari (187)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...