Film/TV
0

Fockerovi dolaze u Sarajevo

Sarajevo-X
Tropik film i video u susret proljeću, u četvrtak 3. marta, započinje distribuciju mega uspješne komedije "Meet The Fockers" (Dozvola za Fockerove). Za sezonu smijeha i dobrog raspoloženja bit će zadužena jedinstvena glumačka ekipa: Hoffman, De Niro, Stiller i Streisand.

U ovom nezvaničnom nastavku filma “Njeni roditelji”, pošto su im dali blagoslov za vjenčanje, Jack i njegova žena odlaze na Floridu da upoznaju Fockerove roditelje. Ispostavlja se da su nevjerovatno drugačiji od njih što se i očekivalo jer, zamislite ljude koji svom djetetu daju ime Gay M. Focker! Samo bivši ali po svemu sudeći i sadašnji hippiji kojima je hedonizam stil života mogli bi svom sinu darivati takvo ime. Roz je uspješna autorica knjige “Upoznajte orgazam” i bračni terapeut dok je Bernie bivši advokat. Atmosfera u njihovom domu znači apsolutnu slobodu Sve je to velika suprotnost od onog što smo vidjeli u kući njenih roditelja. Suprotnosti se privlače,a da li isto važi i za međuroditeljske odnose, ostaje da se vidi…

Ova komedija koja je na sigurnom putu da postane jednom od najgledanijih ikad, prikazivati će se u kinu Meeting Point, svaki dan u terminima 19.00 i 21.00.