|

Film "Smetljište" stigao u bh. kina

Film "Smetljište" stigao u bh. kina
2
Klix.ba
13.11.2014. u 15:48
3
komentara
2

dijeljenja
Distributerska kompanija Una film od danas na redovnim repertoarima multpleksa Ekran Zenica i multipleksa Palas Banja Luka predstavlja novi film Stephena Daldrya "Smetljište" (Trash).


Kad dva dječaka iz sirotinjskog kvarta u Riju, pronađu na otpadu novčanik među smećem, neće ni sanjati da će im se životi potpuno preokrenuti. Ali pojavljuje se lokalna policija koja nudi veliku novčanu nagradu onome ko taj novčanik vrati i dječaci, Rafael i Gardo će shvatiti da su pronašli nešto veoma važno. Udruženi s drugarom Ratom trio će započeti nevjerovatnu avanturu dok budu pokušavali da zadrže novčanik, uteknu policiji i razotkriju tajne koje novčanik sadrži.


Na tom putu, dječaci će morati da razluče ko je prijatelj, a ko neprijatelj dok budu sastavljali priču vlasnika tog novčanika, Josea Angela. Shvatit će da ne mogu da vjeruju policiji koju predvodi opasni Frederiko. Ali dvoje američkih misionara koji rade u njihovoj faveli – razočarani sveštenik Juliard i njegova mlada pomoćnica Olivija – možda će imati dovoljno snage da pokucaju na prava vrata.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...