Obara rekorde
12

Film "Pedeset nijansi - oslobođeni" u bh. kinima pogledalo blizu 12.000 ljudi

Klix.ba
Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je film "Pedeset nijansi - oslobođeni" (Fifty Shades Freed) oduševio publiku u Bosni i Hercegovini i sa 11.864 gledalaca potukao sve rekorde ne samo u ovoj godini, već je ovo najuspješnije četvorodnevno otvaranje u franšizi "Pedeset nijansi".

"Pedeset nijansi - oslobođen" puni kinosale širom Bosne i Hercegovine, redovi zainteresovanih posjetilaca pred blagajnama se ne smanjuju, a kina uvode dodatne projekcije.

Ljubavna priča Christiana Greya i Anastasie Steele oduševljava publiku, koja pozitivno reaguje na film aplauzima i uzvicima još za vrijeme projekcija.

Ako još uvijek niste pogledali treći i posljednji nastavak ove sage pune ljubavi i strasti, ne propustite priliku da to učinite što prije, a Dan zaljubljenih je idealna prilika za to.

Jamie Dornan i Dakota Johnson udahnuli su duh ekranizovanoj verziji svjetskog bestselera i tako se stvorio fenomen Pedeset nijansi.

Film "Pedeset nijansi - oslobođeni" od četvrtka 8. februara nalazi se na redovnom repertoaru kina u Bosni i Hercegovini.