Film/TV
0

Film Lindsey Lohan kandidat za titulu najgoreg

Sarajevo-x.com
Foto: AP;
Foto: AP;
Novi film Lindsey Lohan "I know who killed me" dobio je jako loše kritike i smatra se da će ući u utrku za najgori film godine. U njemu Lindsey glumi talentiranu pianisticu koja nestaje, a kritike kažu da je cijela priča vrlo nebulozna i da jedva zaslužuje i jednu zvjezdicu za kvalitet.

Kritičari su ocijenili da je novi film Lindsey Lohan totalna katastrofa i da će vjerovatno biti proglašen za najgori film 2007. godine, prenosi Reuters.

"I know who killed me" je triler, ali se mnogi se slažu da je scenario je besmislen te da u njemu nema momenata koji bi gledatelje zaista zainteresirali.

Ne zna se da li je za tako loše kritike pomalo krivo i ponašanje mlade glumice posljednjih nekoliko dana (jer je Lindsey uhapšena) no kritičari jednostavno nisu štedjeli negativne riječi kada je u pitanju ovaj film.

Film je u kina izašao prošlog petka i to bez prethodnog prikazivanja za kritičare. Lindsey glumi talentiranu mladu pijanisticu koja nestane, a kada je pronađu ona nikoga ne poznaje i tvrdi da je potpuno druga osoba. Odatle se naslućuje da je "nova" Lindesy ustvari sestra blizanka koja je davno nestala...

Kritičari su posebno bili oštri prema Lindsey Lohan jer je njena uloga u posljednjim filmovima "Just My Luck" i "Georgia Rule" bila zapažena i pozitivno ocijenjena. U ovom filmu, koji je kako kažu kritičar sam po sebi loš ni gluma mlade zvijezde nije bila vrhunska.