Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film zvani laž i obmana. Kada završi triatlon može se nazvati triatlonkom. Nije završila niti Sprint triatlon a kamoli Half Ironman, završila je samo dvije trećine Half Ironman. Nije plivala. To se smatra duatlonom. Odlična prodavačica magle na osnovu hidžaba. Aferim mlada
@kalkulant vidiš da živimo u Bosni zemlji laži... Bezvezna djevojka je uzor i o njoj snimaju filmove
Ja bih se bar malo informisao prije ovakvog komentara
Film nisam gledala, kao vecina sto ovdje komentarise ali volim vidjeti kad snimamo nesto pozitivno.. Voljela bih dozivjeti da se u Bosni snimaju komedije. Naravno dobro je sto se obradjivala ratna tema, treba za naredne generacije i evo najavljuju film o opsadi Sarajeva i to nam je potrebno da se obradi ali nam je humor potrebniji u svakodnevnici i ovako neki filmovi gdje izadjemo zadovoljni, nasmijani.. U svakom slucaju ekipi svaka cast i zelim im puno uspjeha sa filmom..
Svaka cast, MashAllah... ❤️❤️❤️ A ovi besposleni sto negativno komentarisu samo to mogu i umiju u zivotu izgleda... -.-
Fuj, koliko zlobe i ljubomore izbija iz komentara! Ljudi dragi, radite vi na sebi, pustite Nudzejmu. Pojesce vas zavist, ljubomora i kompleks nize vrijednosti. Dobicete rak od toga. Ova djevojka je svaku vasu glupu predrasudu bacila u blato i pregazila je. Ona zivi zdrav zivot ispunjen izazovima, bas onako kako zeli. A vi?
ovo je Alija dopust'o
Koliko se sjećam ova je mala onoj novinarki otela muža, švaleracija i tako to
Nije bitno kakva rezultate i dokle je stigla u Half-Ironman...bolje i promocija sporta i zdravog zivota nego filmova kojice negativno uticati posebno na mlade. Ipak, svaka cast djevojci...i sve najbolje.
vrlo zanimljiva i hrabra osoba !
@amer_c kurava
e svašta... snimaju filmove o ovoj nebitnoj buli umjesto da snimaju filmove na primjer o našoj djevojci koja ima svoju farmaceutsku firmu i otkrila je lijek protiv dijabetesa. Dno dna!
Kuca male Muhibe je bila od cokolade i vukovi su je pojeli i ostala je samo krpa
@CibukiMujo Tobe dođi sinko.Ružno je kako zboriš.