Avanturistički hit
42

Film "Jumanji: Iduća razina" u kina stiže sredinom decembra, pogledajte finalni trailer

E. Lj.
Film "Jumanji: Iduća razina" u bh. kina stiže sredinom decembra, a sa kakvim će se sve problemima i opasnostima suočiti i koliko je novi Jumanji postao opasno mjesto za igru pogledajte u finalnom traileru filma koji je upravo objavljen.

Ove zime u Jumanji svijetu sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, pogrešni igrači ušli su u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji, a čini se da igru neće uspjeti svi uspješno završiti i pritom preživjeti. Jeste li spremni zaigrati najopasniju igru na svijetu?

Neko vrijeme je prošlo otkako su njihovi junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. S obzirom na to da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. Ali jesu li u tome uspjeli?

Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovoga puta biti tako?

I u ovom Jumanjiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena Dwaynea Johnsona, Jacka Blacka, Kevina Harta, Karen Gillan i Nicka Jonasa dok od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, također dižu na iduću razinu.

"Jumanji: Iduća razina" direktan je nastavak filma "Jumanji: Dobrodošli u igru" koji je prije dvije godine poharao kino blagajne te ga je samo u bh. kinima pogledalo gotovo 30.000 gledalaca. Vrijedi istaknuti kako je ovaj film iz 2017. godine postao film s rekordnom zaradom u Americi za studio Sony Pictures srušivši dotadašnji rekord "Spider-Mana" iz 2002. godine. Štoviše, "Jumanji" je nadmašio sve dotadašnje "Spider-Man" filmove, "Skyfall", "Ljude u crnom" i "Istjerivače duhova". Na globalnoj razini film je ostvario zaradu od čak 950 miliona dolara. Nastavak zato opravdano ima novu razinu očekivanja.

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH, ovaj sigurni blockbuster donosi na repertoar svih bh. kina od 12.decembra na početku špice filmske sezone u kojoj ćemo gledati kako oskarovskog favorita "Male Žene", nove horor adaptacije klasika "Kletva"i nastavak planetarnog akcionog blockbustera "Loši momci".