Odmah je privukla pažnju
1

Film "Dvije majke": Naomi Watts u seksi sceni sa sinovim prijateljem

Klix.ba
Kontroverzni film "Dvije majke" ("Two Mothers") privukao je veliku pažnju javnosti nakon nekoliko prikazanih snimljenih scena. Radi se o dvjema ženama koje su u strasnim vezama, i to svaka sa sinom one druge.

Na objavljenim fotografijama sa prvih setova, Naomi Watts je prikazana u krevetu sa 21-godišnjim australijskim glumcem Jamesom Frechevilleom. Njena kolegica Robbin Wright pojavljuje se bez odjeće sa dvadesetogodišnjim Xavierom Samuelom.

Rediteljica filma je Anne Fontaine, a scenarist je Christopher Hampton. Ovo je priča o nekonvencionalnim i strasnim aferama dviju prijateljica.

Film je baziran na priči britanske književnice Doris Lessing "Grandmothers" u kojoj se Roz zabavlja sa sinom svoje prijateljice Lil, a Lil je u vezi sa Rozinim sinom. Na kraju priče obje odustaju od svojih ljubavi kako bi vidjele svoje sinove sretno oženjene.

Film "Dvije majke" će biti premijerno prikazan na prestižnom Sundance Film Festivalu, koji će trajati od 17. do 27. januara 2013. godine u Park Cityju u Utahu.