Film/TV
2

FFC 11 – Osijek na OBN-u

Klix.ba
Dvorana Gradski vrt u Osijeku u petak će biti domaćin možda i najuzbudljivijeg FFC eventa, FFC 11. U programu OBN televizije od 22:00 sata možete pratiti direktan prijenos ovog borilačlog spektakla u kojem će nastupiti nekoliko vrhunskih imena.

Za razliku od prošlih FFC eventa, gdje su kickboxing i MMA borbe bile kombinirane, ovogodišnji event se sastoji iz dva dijela. Prvi je rezerviran za šest kickboxing borbi, te nakon kratke pauze slijedi šest MMA borbi.

Zvijezda kickboxing dijela je holandski borac Jason Wilnis, hrvatskoj publici poznat sa nastupa na zagrebačkom Gloryju 14, čiji će protivnik ove večeri biti najbolji slovački borac Miroslav Cingel. U kickboxing dijelu publika će imati priliku vidjeti i dva hrvatska borca, u prvoj borbi Ivana Zidata te nešto kasnije i Tomislava Čikotića.

Glavna borba MMA dijela je borba između bivšeg UFC borca Eddija Sancheza te Stipe Bekavca koji slovi za jednog od najboljih poluteškaša u Evropi.

Treba izdvojiti i borbu koja će, očekuje se, dići sve na noge, a u kojoj nastupa prvak Hrvatske i najpoznatiji borac u Osijeku, Saša Milinković.

Ne propustite ni vi ovu uzbudljivu večer i budite uz OBN televiziju i FFC 11, u petak od 22 sata.