Fotografije iz serije "Missing"
0

Feđa Štukan rame uz rame s Ashley Judd

Klix.ba
Uoči prikazivanja epizode "Rain on the Evil and on the Good", nove hit serije "Missing" na američkoj TV mreži ABC, čija će premijera biti 17. maja, objavljene su i prve promotivne fotografije. Riječ je o epizodi u kojoj ulogu ruskog agenta Gavrila tumači glumac Agencije Zona Feđa Štukan.

Na fotografijama se tako, uz zvijezde serije, holivudsku glumicu Ashley Judd i britanskog glumca Seana Beana, pojavljuje i bh. glumac.

Feđa Štukan je, inače, ulogu u ovoj visokobudžetnoj američkoj TV seriji dobio na velikom evropskom kastingu posredstvom Zone, a snimao je u Pragu u septembru prošle godine.

Kriminalistička serija "Missing", koja govori o CIA agentici koja traga za svojim otetim sinom, spada u najnovije TV hitove A produkcije, stoga je pojavljivanje Feđe Štukana izniman uspjeh za njega, čime je ponovo skrenuo pažnju na sjajne glumce Agencije Zona i kompletno bh. glumište.

Nakon irskog filma "Kao da me nema" Juanite Wilson i američkog filma "U zemlji krvi i meda" Angeline Jolie, ovo je treći veliki međunarodni projekt Feđe Štukana.