Film/TV
0

Fatalnom Emiru prijeti zatvor od pet do 15 godina

Turski glumac Cagatay Ulusoy zahvaljujući seriji "Djevojka imena Feriha", koja se emituje na OBN televiziji i u kojoj tumači lik Emira, postao je pravi miljenik žena.

Atraktivnog 23-godišnjaka turska javnost je upoznala kao pobjednika izbora Best Model, a strelovit glumački uspjeh početkom godine zasjenila je kokainska afera. Naime, u akciji istanbulske policije uhapšeno je 30-ak poznatih osoba, među kojima i Ulusoy. Ako se dokaže da je kriv, prijeti mu od pet do 15 godina zatvora.

Uprkos skandalu, Cagatay je dobio priliku zaigrati u novoj turskoj seriji "Medcezir", koja je nastala po uzoru na popularnu seriju "The O.C".

Njegova porodica emigrirala je iz Bosne i Hercegovine, a zgodni Cagatay rođen je i odrastao u Istanbulu.

Za ulogu se Emir pripremao šest mjeseci, a pisalo se da se hranili samo kukuruznom svilom, trešnjama i uljem avokada.

"To nije tačna informacija. Među namirnicama je bio i konjski rep. Nije to pravi konjski rep, nego biljka koja se tako zove. Natočite je u čašu i možete je piti toplu i hladnu. Odlična je u sprečavanju nastanka edema. Također sam tri mjeseca trenirao pilates. Moji su mišići bili veliki, a zahvaljujući pilatesu, sada su jednostavno tanji i izduženiji", rekao je Emir koji je obožavateljice pomalo razočarao sljedećom izjavom:

"Ne vjerujem u ljubav, samo u odanost. Ako druga strana i ima problema s povjerenjem, čim me upozna, to će nestati jer sam uistinu odan".

OBN