Stiže u aprilu
6

Fantastični Joaquin Phoenix u novom trileru "You Were Never Really Here"

Klix.ba
Legendarni glumac Joaquin Phoenix glavni je protagonista predstojeće triler-drame pod nazivom "You Were Never Really Here". Misteriozna priča u kojoj Joe pokušava spasiti maloljetnu Ninu zasniva se na romanu američkog autora Jonathana Amesa.

Phoenix u filmu glumi bivšeg vojnika i FBI agenta koji živi sa svojom majkom koju glumi Judith Roberts. On kreće u krvoločnu misiju spašavanja otete djevojčice iz kandži prostitucije. Njegov pokušaj spašavanja neće ići prema planu, ali Joea ništa neće spriječiti u njegovoj namjeri.

Maloljetnu Ninu u "You Were Never Really Here" glumi Ekaterina Samsonov. Pored nje i Phoenixa, u filmu se pojavljuju i Larry Canady, Vinicius Damasceno, Neo Randall, Judith Roberts, Frank Pando, John Doman i mnogi drugi.

Film koji je režirala i scenirala škotska rediteljica, scenaristica i producentica Lynne Ramsay imao je premijeru u sklopu takmičarskog festivala u Cannesu gdje je Ramsay osvojila nagradu za najbolji scenarij. Ona je inače poznata po fantastičnim dramama "Ratcatcher" i "Morvern Callar".

"You Were Never Really Here" će se početi prikazivati u kinima 6. aprila 2018. godine.