Na DVD izdanju
0

Fanovima "Avatara" obećane scene seksa vanzemaljaca

Sarajevo-x.com
Zoe Saldana (Foto: Reuters)
Zoe Saldana (Foto: Reuters)
Zaluđenim gledaocima "Avatara" širom svijeta koji nisu zadovoljni prikazanim na kino projekcijama kreatori 3D priče o vanzemaljcima priuštit će nova iznenađenja - scene seksa plavih bića na DVD izdanju filmskog hita.

Ove scene prethodno su isječene iz verzije SF avanture predviđene za prikazivanje u kinima, ali to nije spriječilo najskuplji film na svijetu da u rekordnom roku zaradi vrtoglavih milijardu američkih dolara od prodatih ulaznica, piše Telegraph.

Za sve one koji ga još nisu pogledali, radnja "Avatara" događa se u 22. vijeku na planeti Pandora, nastanjenoj humanoidnim i miroljubivim vanzemaljcima Na'vi. Ipak, ova planeta nije za ljude koji su, da bi se kretali uokolo, izmislili svoje avatare, vanzemaljske ljušture ispunjene ljudskim duhom. Centralna tačka zbivanja postaje Jake Sully, veteran paraplegičar koji svojevoljno dolazi na Pandoru da provede ostatak života, a tu se i zaljubljuje.

Režiser filma James Cameron o scenama seksa vanzemaljaca kaže: "Toga je bilo u filmu, ali je isječeno jer te smo te scene čuvali za specijalno DVD izdanje."

Glumica Zoe Saldana, koja tumači ulogu Neytiri, kaže da je snimanje ovih scena bilo veoma zabavno jer je "okolo bilo toliko tehnike" na koju se mora obratiti pažnja.

Iz verzije filma za kino dvorane scene seksa isječene su jer je film predviđen za porodice.