Vodi žensku bandu
2

Famozna Harley Quinn vraća se u novoj filmskoj avanturi "Birds of Prey"

Klix.ba
Stigli su prvi kadrovi nove filmske avanture pod nazivom "Birds of Prey" u kojoj se vraća famozna Harley Quinn koju glumi Margot Robbie.

Quinn smo već imali priliku gledati u fantastičnom filmu "Suicide Squad", a u novom ostvarenju rediteljice Cathy Yan ona će predvoditi bandu koju čine heroine i negativke DC svemira.

Ovu bandu čine Black Canary, Huntress, Renee Montoya i mlada Cassandra Cain. Mary Elizabeth Winstead tumači lik Huntress, Jurnee Smollett-Bell je Black Canary, Rosie Perez će se naći u ulozi Renee Montoye, a nedavno se glumačkoj ekipi pridružila i Ella Jay Basco kao Cassandra Cain.

Glavni negativac u "Birds of Prey" je Black Mask, kojeg glumi Ewan McGregor koji je fanovima stripa poznat kao jedan od najvećih Batmanovih neprijatelja. On se prvi put u Batmanu pojavio 1985. godine.

Radnja filma počinje kada se okupe Harley Quinn i još tri superheroine Black Canary, Huntress i Renee Montoya, kako bi spasile mladu Cassandru Cain od zlog vođe kriminalnog podzemlja.

Iako je premijera "Birds of Prey" zakazana tek za 7. februar iduće godine, kreatori filma odlučili su već započeti marketinšku kampanju te objaviti kratki teaser.