Dostupne prve fotografije
2

Evo kako će izgledati serija koja govori o životima prvih dama SAD-a

L. K.
Viola Davis u ulozi Michelle Obame (Foto: EW)
Viola Davis u ulozi Michelle Obame (Foto: EW)
Entertainment Weekly (EW) donosi prve fotografije sa seta serijala "The First Lady", koji će Showtime premijerno predstaviti na proljeće 2022. godine. Ova serija javnosti će pružiti dublji uvid u profesionalnu i privatnu stranu života prvih dama Sjedinjenih Američkih Država (SAD).

Viola Davis glumit će Michelle Obamu, ulogu Betty Ford preuzela je Michele Pfeiffer, a Gillian Anderson ćemo gledati kao Eleanor Roosevelt.

Davis je za EW ispričala kako je pročitala memoare Michelle Obame, kao i da je razgovara s njom i temeljito proučila njen dokumentarac koji je 2020. godine prikazan na Netflixu kako bi što bolje odradila svoj zadatak.

Gillian Anderson u ulozi Eleanor Roosevelt (Foto: EW)
Gillian Anderson u ulozi Eleanor Roosevelt (Foto: EW)

S druge strane, samo nekoliko mjeseci nakon što je završila angažman u seriji "The Crown", gdje je tumačila lik Margaret Thatcher, fantastična Gillian Anderson posvetila se ulozi Eleanor Roosevelt.

Za razliku od Davis, Anderson nije imala dovoljno vremena za proučavanje i učenje o bivšoj prvoj dami, no rediteljica Susanne Bier kaže kako je oduševljena njenom izvedbom.

Michelle Pfeiffer u ulozi Betty Ford (Foto: EW)
Michelle Pfeiffer u ulozi Betty Ford (Foto: EW)

Naposljetku, Pfeiffer svoj zadatak opisuje kao izuzetno težak i zahtjevan, a Bier se nadovezuje govoreći kako je ova glumica uspjela na gotovo savršen način prikazati suštinu karaktera Betty Ford, kao i da će njena izvedba oduševiti gledatelje serije.