"Bez muškaraca"
0

FOTO+VIDEO / Eva Longoria snimila vruću lezbijsku scenu

Sarajevo-x.com
U seriji "Očajne kućanice" glumica Eva Longoria je u ulozi Gabrielle Solis predstavljala želju svakog muškarca. No, u njenom novom filmu situacija je malo drugačija, jer se Eva ovog puta "spetljala" sa ženom.

U filmu "Bez muškaraca", čija radnja se odvija u Latinskoj Americi, u jednom gradiću gdje su žene ostale same, 36-godišnja glumica ima i jednu lezbijsku ljubavnu scenu. U sceni, koju režeiserka filma opisuje kao "senzualnu", Evina partnerica je glumica Kate del Castillo.

"Bilo je malo teško snimiti tu scenu jer ni jedna ni druga djevojka nemaju sklonosti ka ženama, pa su bile i malo nervozne, a sve je popraćeno i smijehom", rekla je za Fox News režiserka filma Gabriela Tagliavini.

Tagliavini je dodala i to da je Eva u ovom filmu seksipilnija nego u "Kućanicama". "Bez muškaraca" je adaptacija knjige "Priče iz grada udovica" Jamesa Canona. Film govori o ženama koje se pokušavaju organizovati da obavljaju muške poslove kada ostanu bez muževa. "Bez muškaraca" je zapravo priča koji govori o liderstvu.

U međuvremenu, jedini muškarac koji ostaje u gradiću je svećenik Rafael, koji se iznenada nameće kao jedini čovjek čija bi "sveta dužnost" trebala biti da oplodi žene u tom malom mjesu. Izenada, u grad bez muškaraca dolazi američki novinar, kojeg glumi Christian Slater, kako bi istražio ovu neobičnu priču. Navodno, on će se u filmu spetljati s likom kojeg glumi Eva Longoria. "Bez muškaraca" bi se trebao pojaviti u američkim kinima 29. jula.