Eva Green: Ulogu Jamesa Bonda uvijek treba igrati muškarac

Klix.ba
15.3.2019. u 19:06
53
67
Eva Green: Ulogu Jamesa Bonda uvijek treba igrati muškarac
53
Eva Green: Ulogu Jamesa Bonda uvijek treba igrati muškarac Foto: EPA-EFE
Eva Green, koja je igrala Vesper Lynd u filmu o agentu Jamesu Bondu "Casino Royale", jasno je izrazila protivljenje ideji da žena igra ulogu Jamesa Bonda, prenosi Telegraph.
Na premijeri avanturističkog filma "Dumbo" u ponedjeljak navečer francuska glumica i bivša Bondova djevojka s medijima je razgovarala o mogućnosti da neka od glumica u bliskoj budućnosti bude u ulozi agenta 007.

"Ja sam za žene, ali stvarno mislim da bi James Bond trebao ostati muškarac. Nema smisla da to bude žena. Žene mogu igrati različite vrste likova, biti u akcijskim filmovima i biti superheroji, ali James Bond bi uvijek trebao biti muškarac. Postoji tradicija s ovom ulogom koju treba nastaviti", rekla je Eva Green za Vanity Fair.

Naime, očekuje se da će sljedeće pojavljivanje Daniela Craiga kao agenta 007 biti ujedno i njegovo posljednje. Film, čiji izlazak se stalno prolongira, trenutno je predviđen za objavljivanje početkom 2020. godine.

No, u nedavnoj prošlosti se suškalo kako bi najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu mogle glumiti i Emilia Clarke, Gillian Anderson, Priyanka Chopra i Elizabeth Banks, ali sve su prilike da do toga ipak neće doći.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (67)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: