|

Enis Bešlagić u vojnoj uniformi: U Zadru pala prva klapa dramske serije o akciji Oluja

Enis Bešlagić u vojnoj uniformi: U Zadru pala prva klapa dramske serije o akciji Oluja
1.197
Klix.ba
22.5.2019. u 10:10
178
komentara
1,1k

dijeljenja
Enis Bešlagić u vojnoj uniformi: U Zadru pala prva klapa dramske serije o akciji Oluja Foto: Instagram
U Zadru je prije nekoliko dana pala prva klapa dramske serije "Nestali" koja donosi priču o akciji Oluja. Scenarij je napisao Joško Lokas, a snimanje se odvija pod rediteljskom palicom Kristijana Milića i trajat će do kraja juna ove godine.
Serija "Nestali" imat će četiri epizode u trajanju od 50 minuta. Prema pisanju hrvatskih medija, priča je to o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, a nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice. Duboko u neprijateljskom položaju jednim će nepromišljenim, ali odlučnim potezom pretvoriti svoj povratak na hrvatsku teritoriju u nemoguću misiju. Daleko od glavnih ratnih sukoba pokušavaju pronaći put kući te svjedoče o životu koji su ostavili iza sebe, ali i razmišljaju o budućnosti koja ih čeka kada rat završi.

Foto: Instagram Foto: Instagram


Glavne uloge hrvatskih vojnika povjerene su Goranu Navojcu, Bojanu Navojcu, Alanu Katiću, Vedranu Živoliću, Marku Cindiću i Filipu Križanu. U ostalim ulogama gledat ćemo Marinka Prgu, Tarika Filipovića, Sandru Lončarić, Mariju Škaričić, Enisa Bešlagića, Enesa Vejzovića i mnoge druge.

Foto: Instagram Foto: Instagram


Seriju "Nastali" snima Hrvatska radiotelevizija (HRT) u saradnji s producentskom tvrtkom "Clinica studio".
Prijavi grešku


Komentari (178)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...