Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja serija ikad. Realno.
Kad ne bi bilo Breaking Bada
Prve tri sezone fenomenalne, nakon toga pocinje blagi pad, meni su nakon zadnje sezone zatvorili vrata, a narocito onima koji citaju knjige.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Na veliko iznenađenje puno naše raje je upoznato sa Game of Thrones, svakako jedna od najboljih serija na TV-u trenutno
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
Naravno da nece, pa ona mu je tetka! Izvini za spoiler ako nisi znao.
jadni glupi narode... židovi vam mozak popiše, sve vam pokradoše, u jad vas baciše a vi i dalje glupi i nesvjesni. I još se kurčite da ste slobodni. probudite se iz tog bunila. Shvatite da je gledanje ovakvih sranja pogubno u svakom smislu.
super serija. al fakat super
Bitka u 9 epizodi zadnje sezone nesto sto se rijetko vidja na male ekrane
ja pogledao 3 epizode cisto da vidim sto svi pricaju o ovoj seriji i ne znam, po meni prosjecna serija, nemam uopste zelju da nastavim gledati
zasluzeno, prejako finale
haris zahiragic gay alijin jebac
RIP Hodor!
Otanjili su sa scenama sexa, onu vatrenu plavku samo jednom vidjeh golu... Precijenjena ova sezona. :D
ja pogledao 3 epizode i jedino sto se sjecam je da se ova plava stalno kara :))
@Sinama Pongolle ja sam pregledao sve sezone i kažem da se više niko ne kara u zadnjoj sezoni... samo je ona jednom gola iz džehenema izašla i ovi divljaci joj pali na sedždu...
realno zaboli me :D
Better Call Saul i Mr Robot vrijedni svake paznje i nagrade, ostalo uglavnom serije za priglupe narodne mase.
ckapi si dzabe ti je sve
LOL. Serija svijetski poznata... vrh serija ne znam šta serete stalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jos dvije sezona i kraj najbolje serije ikada a mozda dobijemo Spin off
Smijesni ste, ni milion glupavih Amera vam nije pomoglo da po IMDB kriterijima ovu sapunicu postavite na prvu poziciju.
Zasluzili su odlicna sezona i zadnja episoda je bila vrh
Realno najgora sezona ikad, prvo se znalo da ce Snow ozivjeti, da ce Remzija pobijediti, onda da ce Maloprsti nekim cudom zaobici sve spijune i donijeti mu pobjedu, Sersi zapaliti nesto, Dog se vratiti..nije losa kao prethodna sezona, ali najpredvidljivija definitivno dosad.
@mariijuana sreća pa si ti tako pametan - šta je trebalo ubiti glavnog glumca da bi se ti iznenadio. ne rise majke ti
PRIKAŽI ODGOVORE (7)