The Circle
3

Emma Watson ima novi filmski hit u kojem se pojavljuje u "drugačijoj ulozi"

Klix.ba
Nakon velikog uspjeha koji je postigla u dosadašnjim filmovima te posljednjem Disneyevom remakeu "Ljepotica i zvijer", glumica Emma Watson ima novi potencijalni filmski hit.

Naime, Watson ćemo u filmu "The Circle" gledati u potpuno drugačijoj ulozi za razliku od filmova u kojima je dosad glumila. U "The Circle" ona ima ulogu mlade zaposlenice u tech firmi. Ovaj obećavajući film dolazi u kino dvorane iduće sedmice, a premijera je na filmskom festivalu Tribeca u srijedu, 26. aprila.

"The Circle" je režirao James Ponsoldt, a pored Watson u filmu glumi i velika glumačka zvijezda Tom Hanks.

Radnja filma počinje kada mlada zaposlenica, u ulozi Watson, prihvata posao u moćnoj internet korporaciji. Međutim, nakon što brzo "vrati kompaniju na noge", počinje se suočavati s ozbiljnim povredama privatnosti i slobode.

Watson je proteklih godina napravila veliki napredak u filmskoj industriji, a prema procjenama kritičara, ove godine mogla bi skinuti s trona najplaćeniju glumicu na svijetu, Jennifer Lawrence. Podsjećamo, Emma je u 2009. godini sa zaradom od 30 miliona dolara bila na čelu liste najbolje plaćenih holivudskih glumica.