|

Ellen Pompeo: Set "Uvoda u anatomiju" bio je toksično radno mjesto

Ellen Pompeo: Set "Uvoda u anatomiju" bio je toksično radno mjesto
31
Klix.ba
7.6.2019. u 19:13
8
komentara
31

dijeljenja
Ellen Pompeo: Set "Uvoda u anatomiju" bio je toksično radno mjesto Foto: Instagram
Glumica Ellen Pompeo poznata je po svojoj iskrenosti, tako je nedavno prizala kako su uslovi rada na setu "Uvoda u anatomiju" bili toksični i loši. No, ono što je pozitivno jeste da su se uslovi godinama mijenjali pa je to sada mnogo bolje mjesto za rad nego što je bilo na početku.
Zvijezda "Uvoda u anatomiju" čak je željela odustati od snimanja.

"Bilo je mnogo trenutaka kada sam željela napustiti snimanje. Međutim, kad god bih dobila priliku za to odustajala bih. Prvih deset godina je bilo veoma teško. Loše ponašanje radnih kolega i vrlo toksično okruženje. No, onda sam dobila djecu i više nije bila riječ samo o meni. Morala sam brinuti o njima. Gdje ću sa 40 godina dobiti toliko novca. No, nakon desete sezone imali smo velike pomake nabolje i ispred kamere i iza kamere", kazala je Pompeo i dodala kako je sada sretna i ponosna na svoje radne kolege.


Kazala je i kako ekipa s kojom je radila nije bila uvjerena da se serija može nastaviti bez muškog vodstva, tj. bez Patricka Dempseya koji je napustio seriju u 11. sezoni. Pompeo je imala zadatak da dokaže da ona to može.

"Zacrtala sam cilj da im dokažem kako to nije tako. Bila sam u dvostrukoj misiji. Naime, on je od početka imao dvostruko veću platu od mene", rekla je Pompeo.


Serija "Uvod u anatomiju" završila je svoju 15. sezonu kao najgledanija serija na ABC-u.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...