Film/TV
0

Elizabeth Taylor proslavila 75. rođendan

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Filmska ikona Elizabeth Taylor, okićena krznom i dijamantima, u utorak je proslavila svoj 75. rođendan u Las Vegasu.

Nekadašnja hollywoodska ljepotica se u utorak pojavila u invalidskim kolicima na crvenom tepihu ispred luksuznog hotela u Las Vegasu. Kasnila je čak puna dva sata na vlastitu rođendansku zabavu, a stigla je u pratnji 52- godišnjeg sina Christophera Wildinga koji je također taj dan slavio rođendan.

Među 75 gostiju našli su se i Debbie Reynolds i njena kći Carrie Fisher, mađioničari Siegfried Fischbacher i Roy Horn, te manekenka Kathy Ireland.

Jedan od najbližih prijatelja slavljenice, Michael Jackson, nije se pojavio na zabavi iako je njegova glasnogovornica u utorak potvrdila da pop zvijezda sada živi u Las Vegasu.

Pored Christophera, svečanosti je prisustvovalo još troje djece legendarne glumice: Michael Wilding (54), Elizabeth "Liza" Todd (49) i Maria Burton (45).

Dobitnica Oskara koja koristi invalidska kolica zbog problema sa kičmom, oštro je opovrgnula glasine da pati od Alzheimerove bolesti ili da je teško bolesna.

Taylorova je dva puta nagrađena Oskarom u kategoriji najbolje glumice, te je glumila u više od 55 filmova uključujući: "Cat on a Hot Tin Roof", "Butterfield 8", "Who's Afraid of Virginia Woolf?" i "Cleopatra".

Američki filmski institut je proglasio Elizabeth Taylor jednom od najvećih fimskih zvijezda svih vremena.