Prikazana u traileru
18

Elizabeth Hurley snimila vatrenu seks scenu u filmu koji je režirao njen sin

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Glumica Elizabeth Hurley snimila je razuzdanu scenu seksa koja je objavljena u prvom traileru za redateljski debi njezinog sina Damiana.

Trailer za "Strictly Confidential" prikazuje 58-godišnju glumicu kako se zabavlja s drugom ženom u scenama koje je snimio i režirao njezin sin, inače model i filmski redatelj kojem je ovo prvi dugometražni film.

Drama prati Miju, koju glumi zvijezda CBBC-a Georgia Lock, koja je uvučena u "svijet seksa, dvoličnosti i izdaje" dok pokušava otkriti misterij koji okružuje samoubojstvo njezine najbolje prijateljice Rebecce. Trailer prikazuje Miju kako se vraća na egzotični karipski otok gdje je Rebecca umrla, i uz razotkrivanje starih strasti, zaklinje se da će saznati istinu o smrti svoje prijateljice.

Elizabethin lik Lily zavede Natasha, koju glumi mlada glumica Pear Chiravara. U intervjuu za People, njezin sin Damian otkrio je da mu je majka prije mnogo godina "obećala da će glumiti u njegovom prvom filmu", a kad je konačno dobio zeleno svjetlo, "ona je odbacila sve kako bi to obećanje mogla i ostvariti".

"Bilo je zadovoljstvo doći na posao i svaki dan raditi s mamom. Imali smo samo 18 dana da snimimo cijeli film, tako da je naša telepatija bila od neprocjenjive vrijednosti. Neumorno raditi uz tako predanu i talentiranu glumačku ekipu bilo je doista inspirativno. Vječno sam zahvalan na povjerenju i vjerovanju u mene svima koji su sudjelovali", rekao je Damian i pohvalio svoju majku.

"Svi uključeni zaslužuju javne pohvale, ali trenutno želim izraziti obožavanje Elizabeth Hurley, koja je još 2010., kad mi je bilo osam godina, obećala da će sudjelovati u snimanju mog prvog kratkog filma. Ostala je vjerna svojoj riječi i čim je ovaj film dobio zeleno svjetlo, mama je ostavila sve i odjurila na prekrasne Karibe da mi pomogne. Naš zajednički rad bio je san snova", podijelio je na Instagramu.