El Camino napokon ugledao svjetlo dana, otkriva kraj Breaking Bad sage

El Camino napokon ugledao svjetlo dana, otkriva kraj Breaking Bad sage
39
L. K.
11.10.2019. u 18:20
39
komentara
39

dijeljenja
Obožavatelji serije Breaking Bad dočekali su premijeru dugoočekivanog filma koji prenosi šta se desilo sa Jesseom Pinkmanom nakon smrti njegovog poslovnog partnera i prijatelja Waltera Whitea s kojim je napravio carstvo proizvodnje metamfetamina.
U traileru filma mogli smo vidjeti policijsku potjeru za glavnim likom Jesseom Pinkmanom. U dva sata filma gledatelji će imati priliku otkriti da li će se Pinkman uspjeti izvući i nastaviti živjeti normalnim životom.

Film je Netflixov projekat, u njemu se pojavljuje nekoliko glumaca iz stare postave. Ipak, Walter White se pojavljuje kao uspomena u samo nekoliko minuta cijelog filma, dok se Whiteova porodica uopće ne prikazuje i ne spominje. Sve obožavatelje serije obradovat će i informacija da se u filmu pojavljuju i Skinny Pete i Badger, Pinkmanovi prijatelji koji su glumili u svim sezonama serije.

Film za sada ima pozitivne ocjene, a fanovi na mnogim forumima ističu kako im se svidjela činjenica da se na dva sata mogu vratiti u već poznat svijet u kojem su uživali kroz pet sezona serije.
Prijavi grešku


Komentari (39)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...