Fanovi oduševljeni
39

El Camino napokon ugledao svjetlo dana, otkriva kraj Breaking Bad sage

L. K.
Obožavatelji serije Breaking Bad dočekali su premijeru dugoočekivanog filma koji prenosi šta se desilo sa Jesseom Pinkmanom nakon smrti njegovog poslovnog partnera i prijatelja Waltera Whitea s kojim je napravio carstvo proizvodnje metamfetamina.

U traileru filma mogli smo vidjeti policijsku potjeru za glavnim likom Jesseom Pinkmanom. U dva sata filma gledatelji će imati priliku otkriti da li će se Pinkman uspjeti izvući i nastaviti živjeti normalnim životom.

Film je Netflixov projekat, u njemu se pojavljuje nekoliko glumaca iz stare postave. Ipak, Walter White se pojavljuje kao uspomena u samo nekoliko minuta cijelog filma, dok se Whiteova porodica uopće ne prikazuje i ne spominje. Sve obožavatelje serije obradovat će i informacija da se u filmu pojavljuju i Skinny Pete i Badger, Pinkmanovi prijatelji koji su glumili u svim sezonama serije.

Film za sada ima pozitivne ocjene, a fanovi na mnogim forumima ističu kako im se svidjela činjenica da se na dva sata mogu vratiti u već poznat svijet u kojem su uživali kroz pet sezona serije.