"Britain's Got Talent"
0

Dvanaestogodišnjak digao na noge žiri

Sarajevo-x.com
Dvanaestogodišnji Shaheen Jafargholi koji se prijavio na popularni britanski reality TV show "Britain's Got Talent", ne samo da je uspio oduševiti publiku svojim nastupom, već je ostavio i veoma snažan dojam na članove žirija. Više od 13 miliona gledatelja pratilo je nastup školarca koji je izvrsno otpjevao pjesmu Michaela Jacksona 'Who’s Loving You'.

Svoj nastup maleni Shaheen započeo je s hit pjesmom Amy Winehouse pod naslovom 'Valerie', no prekinuo ga je Simon Cowell, najneugodniji član žirija kojeg još čine glumica Amanda Holden i Piers Morgan, te zatražio da ipak otpjeva nešto drugo jer nije zvučalo dobro.

Neustrašivi dječak se brzo snašao i zapjevao pjesmu Michaela Jacksona, što se pokazalo kao puni pogodak. Naime, svojim glasom je izazvao pravu euforiju među mnogobrojnom publikom, a uspio je dići na noge i žiri.

Slavni Britanac Cowell je kasnije izjavio kako je Shaheen zapravo najbolji mladi pop izvođač kojeg je imao priliku čuti u posljednjih 10 godina, dok je Amanda simpatičnog dječaka uporedila sa Paulom Pottsom i Georgeom Sampsonom, ranijim pobjednicima ovog veoma gledanog reality TV showa.

"Isprva sam mislio da sam prokockao svoju šansu, ali kada mi je Simon kazao da otpjevam nešto drugo bio sam beskrajno sretan. Znam da umijem pjevati, ali ogromna te trema uhvati kada stojiš ispred velikog čovjeka kakav je Simon Cowell i kada znaš da moraš dobro otpjevati uvježbanu pjesmu", kazao je za britanske medije dječak, koji inače sa svojom samohranom majkom živi u Walesu.

Britanski show "Britain`s Got Talent" najpopularnija je emisija koju inače prenosi mreža ITV, a do sada, iako nisu još svi kandidati nastupili, najveći favoriti su upravo Shaheen Jafargholi i Susan Boyle koja je publiku oduševila glasom operne dive.