Ranije izazvala presedan
37

Dvanaestogodišnja djevojčica s Filipina je pobjednica Supertalenta u Hrvatskoj

N. O.
Foto: Nova TV/Supertalent
Foto: Nova TV/Supertalent
Chriztel Renae Aceveda, dvanaestogodišnja djevojčica porijeklom s Filipina, pobjednica je jubilarne desete sezone hrvatskog talent showa Supertalent.

Chriztel je bila jedna od 12 takmičara u finalu desete sezone takmičenja, a predstavila se pjesmom Doris Dragović "Molitva". Djevojčica je zapjevala i na hrvatskom i na engleskom i još jedanput dirnula žiri, ali i sve gledaoce, emotivnim nastupom.

Žiri koji čine Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek odabrao ju je među tri superfinalista, a publika je naposljetku odlučila da je ona pobjednik ovogodišnjeg izdanja showa.

Svojim pjevanjem je ponovo uspjela rasplakati Martinu koja joj je poručila: "Ja si ne mogu zamisliti ljepši Badnjak s ljepšom porukom!".

"To kako si ti večeras pjevala je razlog zašto postoji umjetnost. To kako si ti neke dijelove otpjevala iz samog korijena svoje duše je bilo užitak za slušati, uljepšala si nam večer i zaista je podigla na posebnu razinu", dodao je Fabijan, a Maja joj je poručila da je ovo bio njen najbolji nastup te dodala: "Ti si naše pravo malo čudo!".

Chriztel se s Filipina prije nekoliko godina zajedno s roditeljima preselila u Sveti Martin na Muri, a u Supertalentu je za audicijski nastup birala upravo pjesmu iz ovog kraja.

Na sceni se pojavila u narodnoj nošnji, a njena izvedba međimurske pjesme "Dej mi Bože" raznježila je žiri, ali i sve u publici što je dovelo do presedana - dobila je zlatni taster od publike što se do sad nije desilo.