{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dustin Hoffman želi Predsjedničke laži 2

7.5.2003. u 16:16
0
0
Dustin Hoffman želi Predsjedničke laži 2
0
Dustin Hoffman želi Predsjedničke laži 2
U nedavnom intervjuu, Dustin Hoffman je najavio mogući nastavak na popularnu političku satiru u kojoj je zajedno sa njim glumio Robert De Niro.
Ova komedija Barry Levinsona, koja je napravljena uz budžet od jedva $15 miliona, je izašla 25. decembra 1997 godine, i zaradila $43 miliona na američkom box-officeu, a radnja filma se koncentrirala na seksualni skandal u Bijeloj kući, nakon kojeg ljudi zaduženu za predsjedničku izbornu kampanju uz pomoć najpoznatijeg producenta Hollywooda naprave fiktivni rat protiv Albanije, da bi se odvukla pažnja javnosti od pravih problema. Zvuči poznato? Dustin želi napraviti novi film, a u nastavku pročitajte šta je imao za reći.
"Zapravo sam razgovarao sa Barryem i Ron Bassom o potencijalnom nastavku Predsjedničkih laži. Osnova priče je da je moj lik (producent Stanley Moss) nije zapravio bio ubijen na kraju prvog filma, kako biste pomislili nakon gledanja filma. Dakle šta mu se desilo? Šta je vlada uradila sa njim? Pa, još uvijek vam ne mogu otkriti te detalje, ali obećava da bude oštroumno i smiješno, nadograđujući se na satirične situacije koje su počele u prvom filmu. Ako napravimo priču kako želimo, počeli bi sa projektom sljedeće godine. William H. Macy će imati veću ulogu, a Kirsten Dunst je već obećala da će se pojaviti u filmu ako ga budemo pravili".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: