Film/TV
3

Drugo izdanje showa "Neki novi klinci" na OBN TV

Sponzorirani članak
Novo izdanje muzičkog showa Neki novi klinci i ovoga petka, 08.01.2016. od 20:45 u programu OBN TV donose klince koji će pokazati da je Bosna i Hercegovina ali i region riznica talenata.

Voditeljski dvojac Ana Sević i Milan Mitrović su tu da podrže, ohrabre I pomognu da se klinci i klinceze oslobode treme i da nas vode kroz sjajan pjevački show. Žiri je i ove sedmice u sastavu Rada Manojlović, Milica Todorović, Milan Topalović Topalko I Bane Mojićević a ovo su kandidati koji će u petak nastupiti:

Meliha Fazlić ima 12 godina i dolazi iz Srebrenika. Ona je solista pjevanja , bavi se i glumom i plesom u školi. Njen muzički uzor je Hanka Paldum. Ona će se predstavlja pop pjesmama, i to od Jelena Tomašević i Marije Šerifović.

Hamza Begović ima 12 godina . I dolazi iz Sarajeva. Za sebe kaže da je skroman ali i da nema mane. Dženan Lončarević je njegov uzor. Hamza je član svih školskih sekcija a voli i da igra fudbal. On pjeva folk pjesme i to od Adila i Šabana Šaulića

Jovana Perišić ima 8 godina i dolazi iz Kragujevca. Ova djevojčica voli Jelenu Tomašević i njene pjesme. Voli da pjeva i i da igra. A u petak će pjevati pjesme od Marije Šerifović i Jelene Tomašević.

Sava Čiplić ima 9 godina i dolazi iz Žablja. Volio bi da pjeva kao njegov idol Šaban Šaulić. Za sebe kaže da je pošten i savjestan a mana mu je što je tvrdoglav. Sava će pjevati pjesme Šabana Šaulića.

Džejlana Hereda ima 12 godina i dolazi Sarajeva. Džejlana svira klavir, voli ples i glumi u školskoj sekciji. Jelena Tomašević je njena inspiracija.U petak će braniti boje pop zvuka a pjevat će pjesme Zorice Kondže i Smaka.

Aleksandra Mladenović ima 11g i dolazi iz Niša. Aleksandra svira harmoniku, igra folklor i naravno, obožava da pjeva. Kao i većina njenih vršnjaka ona je vrijedna i poslušna ali pomalo tvrdoglava. Njen uzor je Snežana Đurišić. U petak se predstavlja folk pjesmama od Snežane Đurišić.

Sofija Dacić ima 13 godina i dolazi iz Beograda. Kaže da ima mnogo vrlina i da nije baš skromna a da njene mane znaju drugi. Sofija svira flautu i pjeva u crkvenom horu. Predstavnik je pop zvuka i pjevat će pjesme od Oktobra i Tijane Dapčević.

Miljana Vukić ima 14 godina i dolazi iz Vršca. Jelena Tomašević je joj je idol. Uživa da pomaže drugima i da se druži sa vršnjacima. Kod sebe ne voli to što brzo paniči. Miljana lijepo crta i igra folkor. Ona je predstavnik folk zvuka i pjevat će pjesme Selme Bajrami i Ilde Šaulić.