Nastavak hita
3

Drakula s prijateljima čudovištima odlazi na ljetovanje u "Hotel Transylvania 3"

Klix.ba
Stigao je novi trailer za nastavak animiranog hita "Hotel Transylvania" u kojem se Drakula, najpoznatiji vampir na svijetu, odluči uzeti odmor i malo opustiti s porodicom i prijateljima.

Animirani film čija radnja se vrti oko Drakule i njegove kćerke Mavis, već je u dva navrata zaludio djecu, a kroz treći dio će podići zabavu na novi nivo.

Nevjerovatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovog ljeta nas vode na najluđe krstarenje. S obzirom da s Drakulom i njegovom družinom nikad ništa ne ide glatko i jednostavno, tako će i njihovo ljetovanje biti začinjeno brojnim dogodovštinama i humorom.

Podsjećamo, "Hotel Transylvania" je Drakulino raskošno odmaralište s pet zvjezdica u kojem sva čudovišta i njihovo porodice mogu mirno živjeti, slobodni od ljudskog svijeta. U prva dva dijela, fokus filma bio je na odnosu Drakule i njegove kćerke Mavis. Drakula je u prvom dijelu izmišljao priče o raznim opasnostima kako bi kćerku Mavis odvratio od njenog pustolovnog duha. Međutim, njegova želja pada u vodu u drugom dijelu kada otvori hotel koji mogu posjetiti i ljudi.

Glasove junacima animiranog hita i ovaj put su posudili Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks.

"Hotel Transylvania 3" počinje se prikazivati u kinima od 3. jula.