TV Una
65

Dodik pravi regionalnu televiziju na kojoj će i Severina imati svoj show

R. D.
Pokreće se TV Una
Pokreće se TV Una
Hrvatska pjevačica i regionalna zvijezda Severina će uskoro dobiti svoj talk show i postat će voditeljica. Zanimljivo je da će raditi na novoj televiziji koju u Banjoj Luci pokreće Igor Dodik, sin Milorada Dodika.

Program bi se trebao zvati TV Una, a emitirat će se putem telekom operatera i interneta. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija iz izvora bliskih vodstvu TV Une, emitiranje programa počet će do kraja godine.

Riječ je o news kanalu koji će pokrivati aktuelnosti s područja zemalja regije, a prezentacija imena i koncepta dogodit će se na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju zakazanom za 23.-26. septembra.

Radi se o istoj televiziji na kojoj će svoju karijeru nastaviti graditi i Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije "Provjereno" s Nove TV u Hrvatskoj, koja će sada raditi na istraživačkom magazinu nalik Provjerenom.

Severina se pak u augustu razvela od Igora Kojića, a nedavno je dobila zajedničko skrbništvo nad sinom kojeg ima s Milanom Popovićem, nakon što je on 20 mjeseci živio s ocem, podsjeća 24sata.hr.