{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dnevnik TV1: U dvije sedmice više od 20 javljanja uživo

S
Sponzorirani članak
26.3.2012. u 22:15
0
Dnevnik TV1: U dvije sedmice više od 20 javljanja uživo
0
12.marta TV1 pokrenula je vrlo ambiciozan tv projekat, jednosatnu centralnu informativnu emisiju, novi Dnevnik TV1 koji je u emitovanju svako veče od 19 – 20 h. Dnevnik o kojem se govorilo i prije početka emitovanja, opravdao je očekivanja publike i definitvno osvojio gledatelje sadržajem, dinamikom, vizualom, jednom riječju kvalitetom.
U Dnevniku TV1 ekskluzivno je objavljena vijest o ostavci Željka Komšića na sve stranačke dužnosti u SDP-u, otrkivena je afera Tihić-Lagumdžija u vezi sa raspodjelom državnog budžeta, ekskluzvno je objavljena ispovijest Almira Bećarevića, bivšeg direktora BH Gasa, o prijetnjama koje dobiva od aktuelnog rukovodstva te firme.

Javnost je imala priliku čuti i oporuku Mevlida Jašarevića o motivima napada na Američku ambasadu u Sarajevu, upoznati se sa godišnjim radom Vlade FBiH, te u u Dnevniku TV1 prvu put čuti o rehabilitaciji lika i djela Draže Mihajlovića u Srbiji.

"U dvije sedmice emitovanja realizovano je više od 20 javljanja uživo, te isto toliko i gostovanja eminentnih ličnosti s kojima je razgovarano o aktuelnim društveno-političkim pitanjima. „Gosti Dnevnika TV1 bili su, između ostalih, Milorad Dodik, Žarko Korać, Roderick Moore, a istraživali smo teme poput poskupljenja, pedofilije, te brojnih drugih životnih priča koje interesuju sve građane. Zadovoljni smo reakcijama i nastavljamo istim tempom", ističe glavni i odgovorni urednik IP-a TV1 Sedin Ćenan.

Novi Dnevnik TV1 osim segmenta Vijesti, Vrijeme, Sport, u rubrici Biznis svakodnevno donosi i informacije iz domene poslovanja, a vikendom i specijalni rezime dešavanja u svijetu te iz kulture i showbizza u okviru rubrike Scena.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: