Film/TV
6

"Divna stvorenja" za Valentinovo u Cinema Cityju

Klix.ba
Nova filmska sedmica je u znaku akcije Dana zaljubljenih. Samo na taj dan Cinema City je uz posebnu ponudu pripremio mnoštvo iznenađenja za svoje posjetitelje. U ponudi je Love paket bogatog sadržaja, za sve one koje žele prirediti izenađenje voljenoj osobi. Broj Love paketa je ograničen.

Prvi film u okviru akcije Dana zaljubljenih je dugoočekivana fantazija "Divna stvorenja" (Beautiful Creatures), čija je svjetska premijera 14. februara. Ethan Wate, zvijezda školskog košarkaškog tima, koji jedva čeka da završi srednju školu i napusti južnjački gradić u kojem je odrastao. Život mu je postao težak otkako mu je umrla majka, a otac se povukao u svoju radnu sobu i posvetio pisanju knjiga. Tada u njegov život ulazi Lena Duchannes, neobična djevojka koja mu se prije toga neko vrijeme pojavljivala u snovima. Pogledajte ovu interesantnu fantaziju i već danas osigurajte svoje ulaznice na blagajnama Cinema Cityja.

Moderni klasik koji bilježi vrtoglave uspone i padove odrastanja priča je o ljubavi, gubicima, strahu i nadi te nezaboravnim prijateljstvima koja nam pomažu kroz život, "Charlijev svijet" (The Perks of Being Wallflower), možete pogledati u okviru akcije Dan zaljubljenih, a na redovnom repertoaru Cinema Cityja je od 21. februara.

Svjetska premijera novog akcionog naslova "Umri muški: Dobar dan za umiranje" (A good day to die hard) na repertoaru Cinema Cityja je 14. februara. Glavna uloga pripala je Bruceu Willsu u njegovoj najprepoznatljivijoj ulozi Johna McClanea, stvarnog heroja koji putuje u Moskvu kako bi pomogao svom sinu Jacku. Pretprodaja ulaznica počinje 12. februara na blagajnama Cinema Cityja.

"Ovako je sa 40" (This is 40) je nova komedija na repertoaru Cinema Cityja. Poslije više godina braka, Pete živi u kući okružen ženama, suprugom Debi i njihovim kćerkama, osmogodišnjom Charlote i trinaestogodišnjom Saidi. Dok se bude borio da održi svoju izdavačku kuću u životu, on i Debi će morati otkriti kako da oproste, zaborave i uživaju u ostatku života.

Pratite sva filmska dešavanja na oficijelnoj facebook stranici i saznajte više informacija o nagradnim igrama u Cinema Cityju. Sve upite možete poslati i na e-mail: info@ cinemacity.ba.