{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dino Dvornik kao "Karadžićeva desna ruka"

29.7.2006. u 19:45
0
0
Dino Dvornik kao "Karadžićeva desna ruka"
0
Dino Dvornik kao "Karadžićeva desna ruka"
Dino Dvornik glumit će u filmu "Spring Break in Bosnia" (Praznici u Bosni) kojem je radnja razvijena oko potrage za haškim bjeguncem Radovanom Karadžićem redatelja Richarda Sheparda, piše beogradski Blic.
Dvornik bi trebao glumiti pukovnika koji pomaže Karadžiću u bijegu i skrivanja po brdima. Redatelj je preko svog casting agenta prije nekoliko dana pozvao Dvornika rekavši mu da je idealan za ulogu pukovnika, a Dvornik je ulogu odmah prihvatio.

U crnohumornom trileru pokretači radnje su dvojica novinara (Richard Gere i Terrence Howard) i kamerman (Jesse Eisenberg) koji dolaze u Bosnu kako bi našli Karadžića. Međutim, ubrzo bivaju zamijenjeni s agentima CIA-e i tada počinje pravi zaplet...

"Zvao me neki čovjek, producent iz Hollywooda da dođem na audiciju početkom kolovoza. Valjda me netko zapazio na televiziji u našem reality showu na RTL-u. Amerikanci će krajem godine započeti snimanje filma o haškom bjeguncu, a ja bih trebao glumiti njegovu desnu ruku, pukovnika koji mu pomaže u bijegu, a zajedno ih traže Ameri." , rekao je Dvornik za Blic.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: