Film/TV
0

DeLaurentiis uporedio Jamesa Bonda sa Hannibalom Lecterom

Sarajevo-x.com
Producent Dino DeLaurentiis je izjavio da njegovi filmovi o Hannibalu Lecteru postaju slični franšizi o tajnom agentu 007.

Anthony Hopkins je glumio Lectera u filmovima "Red Dragon", "The Silence of the Lambs" i "Hannibal", a nasljednik mu je francuski glumac Gaspard Ulliel koji glumi mlađu verziju legendarnog seijskog ubice u najnovijem filmu "Hannibal Rising".

''Kada je Sean Connery odustao od snimanja filmova o Jamesu Bondu, svi su rekli 'Gotovo je sa Bondom'. Pogledajte sad koliko se glumaca izmjenjalo u ulozi Jamesa Bonda. Publika voli ovaj lik, i ne interesuje ih ko ga glumi, sve dok je to dobar glumac'', izajvio je 87-godišnji producent.

''Publika želi vidjeti budućnost i prošlost Hannibala jer je on interesantan lik'', dodao je DeLaurentiis. ''Ovo je film o stvaranju čudovišta, ali on je čudovište koje postaje heroj; čudovište koje ubija ljude koji publika želi vidjeti mrtve. To je za publiku očaravajuće''.

DeLaurentiis nije isključio mogućnost daljnjeg snimanja filmova o Hannibalu.

''Hannibal je moje savršeno dijete'', izjavio je DeLaurentiis. ''Ako sam ja u pravu, i ako ovaj film bude uspješan, gospodin Gaspard će se vratiti na posao''.