OBN
19

Promo / Dejana talk show za vikend o tome kako se postaje popularan

Nova sezona "Dejana Talk Show-a" počela je prošle sedmice, a ovog vikenda nastavljaju se nizati sjajne teme. Subota je rezervisana za zdravlje očiju, a nedjelja za ispovjesti onih koji žude za popularnošću.

Kada vidite sretna lica i netko tvrdi kako ste mu promijenili život iz korjena, vratili samopouzdanje i udahnuli volju za društvenim životom, onda znate kako ste na pravom putu. Specijalna bolnica "Sveti vid" već dvije decenije svjedoči takvim pričama, vraća osmjeh na lica ljudi, a u svijetu osvaja najviša priznanja na stručnim skupovima.

U subotu ćemo vidjeti nove priče o mališanima kojima je omogućeno normalno odrastanje i odraslima koji su konačno riješili problem s vidom. Nedjelja od 17:30 sati na OBN-u je rezervirana za popularne likove iz svakodnevice. Koliko puta ste se u životu zapitali, šta je zapravo vas cilj, smisao, put tj. na kojem se dijelu puta koji nam je sudbina namjenila nalazimo danas? Gosti Dejane Rosuljaš su prešli toliko različitih staza, puteljaka i cesta, da bi o svakoj od tih priča mogli pričati satima. Sve to su učinili iz samo jednog razloga – kako bi izašli i medijske anonimnosti i postali poznati. Kako se najbolje hoda zvjezdanim stazama i koje su prepreke? Koja je cijena minuta slave? Jesu li danas na putu slave presudni televizija i drugi moderni mediji? Odgovore na ova pitanja gledatelji će saznati ako nedjelju poslijepodne provedu uz OBN.

Najdugovječniji talk show u BiH kojemu je moderator Dejana Rosuljaš možete gledati svakog vikenda u 17:30 sati u programu TV OBN.

OBN