{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dejana talk show o životu na ulici i estetskoj hirurgiji

28.8.2014. u 16:40
0
Dejana talk show o životu na ulici i estetskoj hirurgiji
0
U subotu 30.08.2014. u “Dejana talk show” razgovarat ćemo o “Životu na ulici”. Više ili manje zaokupljeni svakodnevnicom, u šetnji središtem grada slučajno ili namjerno – društvo nam često prave ulični zabavljači.
Neki od njih sebe nazivaju ‘kraljevima ulice’, ali svima im je zajedničko što prolaznike zabavljaju, jer to istinski i od srca vole. Mali pasaži, kutak ispred butika, na tramvajskoj stanici ili pozicija na nekom trgu počasno su mjesto gdje najčešće vladaju ulični zabavljači i svirači.

Možda i niste primijetili, možda ste samo “ulovili” tek nekoliko nota dok žurba čini svoje, a možda ste i zastali malo da ih bolje posluštate, jer to većina njih zaslužuje.

Bilo da se radi o majušnoj djevojčici na violini koja tek uči kako upravljati gudalom, momku koji “rastura” gitaru svirajući pjesme rock idola, pa do gospodina koji svira harmoniku ili tamburicu prisjećajući se zvuka svoga kraja, momku koji žonglira, djevojci ili momku koji slikaju pred publikom ili fenomenalnim plesom uveseljavaju prlaznike - svi oni daju svoj doprinos svakodnevnoj priči o centralnim ulicama gradova. Ono što odiše ulicama, među žamorom ljudi, jeste i njihova umjetnost. I tako dan za danom za ulične zabavljače i sve koji im u prolazu (ne)poklone svoje vrijeme, novčić-dva. Tu su da nam uljepšaju dan ako im dopustimo, a njihova zarazna ljepota izvedbi zarobit će nas kad se najmanje nadamo. Jer oni imaju najčešće više talenta i sluha nego današnji zabavljači na javnoj sceni, pa stoga zaslužuju da s vremena na vrijeme zastanemo i poslušamo što sve znaju.

Kako žive ulični zabavljači saznat ćete ukoliko budete sa nama u u subotnjem izdanju Dejana Talk Showa. od 17:30 sati.

Estetska hirurgija u svijetu definitivno više nije tabu. Pod nož sve češće odlaze i anonimni građani, a poznati i slavni više se ne srame otvoreno priznati da su za njihovu ljepotu barem dijelom odgovorni vješti estetski hirurzi. O estetskim korekcijama - o tome šta su radili na sebi Dejana Rosuljaš razgovarat će u nedjelju 31.08.2104. sa Sejom Boyem, Fuadom Backovićem Deenom, Slađanom Guduraš, Eminom Karišik i Snježanom Komar. O estetskim korekcijama dat će svoj komentar i Lepa Brena.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: