{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dejana Talk Show na OBN TV: Menopauza i kafanske pjevačice

22.7.2016. u 15:59
0
Dejana Talk Show na OBN TV: Menopauza i kafanske pjevačice
0
Dejana Talk Show na OBN TV: Menopauza i kafanske pjevačice
Zanimljive teme i ovoga vikenda donosi najpopularniji talk show u Bosni i Hercegovini. Subota je rezervisana za razgovor o menopauzi, a nedjelja za razgovor sa kafanskim pjevačicama.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Menopauza je nova faza u životu žene koju svaka od žena doživljava ili će doživjeti na različit način. Na to utiču kultura i genetika kao i brojni vanjski faktori. Kako prepoznati menopauzu, da li su menopauza i klimaks isto? Dejanine gošće ove subote će iz svog iskustva govoriti o ovoj temi, a stručna saradnica OBN TV će objasniti na koji način gledateljice mogu da se suoče sa ovim problemom.

Kafana je mjesto gdje se narod najradije provodi, s toga ne čudi da su mnoge djevojke svoje pjevačke karijere upravo započele u kafani i na taj način dobile epitet "kafanske pjevačice". Gošće Dejane Rosuljaš pjevaju u kafanama, a svoja iskustva će podijeliti sa gledaocima OBN TV.

Ovosedmično izdanje Dejana Talk Showa je na programu OBN TV u subotu i nedjelju od 17:30 sati. Urednica i voditeljica emisije je Dejana Rosuljaš.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: