Film/TV
1

Dejana Talk Show na OBN TV: Ljubav ne zna za godine

I ovoga vikenda u programu OBN TV razgovara se o interesantnim temama u Dejana Talk Showu, subota je rezervisana za priču o zdravlju kičme dok je nedjelja posvećena ljubavnim temama.

Ove subote, 13.02.2016. od 17:30 sati, u Dejana Talk Showu bit će riječi o bolovima u leđima. Gotovo da nema odrasle osobe koja nije imala makar jednu epizodu bola u leđima. Sa svojim gostima Dejana će razgovarati o zdravlju kičme, a kada je u pitanju zdravlje kičme onda je riječ i o zdravlju cijelokupnog organizma. Razgovarat će se o prvom kičmenom pršljenu, odnosno o atlasu. U studiju OBN TV bit će i pacijenti koji su se podvrgli jedinstvenoj licenciranoj AtlasRelaX metodi, tako da će i oni podijeliti svoja iskustva.

Sve češće spominjana tema danas jeste razlika u godinama među parovima. Suprostavljaju se različiti stavovi i iskustva oko nedoumice koliko bi neko od partnera trebalo da bude stariji, ako je to uopšte važno za kvalitetnu vezu. Kroz nedjeljnu emisiju Dejana i gosti istražuju da li zaista postoji idealna razlika u godinama i koliko su uopšte godine presudne za opstanak veze.

Urednica i voditeljica emisije je Dejana Rosuljaš, a vrijeme emitiranja je subota i nedjelja od 17:30 sati.