Film/TV
0

Dejana talk show na OBN TV: Borba za vid i muško-ženska nerazumijevanja

Dejana Rosuljaš ove subote od 17:30 sati sa gostim razgovara o vidu, a u nedjelju će ugostiti stand up komičare sa kojima će razgovarati o muško-ženskim odnosima

Ove subote u Dejana talk showu gledaoci će moći vidjeti različite sudbine, odraslih, djece i njihovih roditelja. Neka djeca se od prvog dana dolaska na svijet suočavaju sa borbom, najstrašnijom borbom, za život. I kada se izbore za život, nastavlja se borba za vid. Kada sve to prođe, ovi mali junaci nastavljaju da boje svoje snove bojama života.

Mnoge su rasprave vođene o sličnostima i razlikama između žena i muškaraca. Svako se barem jednom upleo u takvu raspravu i iznio svoje iskustvo i pogled na ovu temu. Često se može čuti kako su žene osjećajne i druželjubive, a muškarci snažni i samopouzdani ili pak kako muškarce jedino zanimaju fudbal, auti i seks, a žene izgled, shopping i kafe s prijateljicama.

Muško - ženski odnosi, stavovi i razmišljanja su najčešće različiti, a šta o tome kažu Dejanini gosti, stand up komičari, možete saznati ako budete uz OBN TV i Dejana talk show, 27.11.2016. od 17:30 sati.