Film/TV
0

Dejana Rosuljaš u goste dovodi poznate pjevačice

Klix.ba
Subotnja emisija Dejana Talk Showa nosi naziv "Profesija: pjevačica".
Dejana Rosuljaš
Dejana Rosuljaš
O tome kako opstati na estradi, ali i o interesantnim detaljima iz svog privatnog života govorit će Neda Ukraden, koju zbog dobre forme i vitke linije sa razlogom uspoređuju s rock-bakom Tinom Turner.

Nina Badrić jedna je od najcjenjenijih i najtrofejnijih hrvatskih pjevačica čija karijera uspješno traje punih 20 godina. Nina koja je uvijek suzdržana kada je njen privatni život u pitanju ovoga puta se malo više opustila zahvaljujući šarmantnoj Nedi pa je i ona ispričala veći broj anegdota iz privatnog života.

Uspjesi, nagrade i popularnost ovu pjevačicu prate i izvan granica Hrvatske gdje je struka i publika već godinama proglašava za najbolju i najomiljeniju pop pjevačicu Ex-Yu regije.

Romana Panić za sebe kaže da joj je najveća mana neodlučnost, a javnost je pak vidi kao samouvjerenu, spontanu, srdačnu djevojku. Dejana je ugostila još i Žanamari Lalić i Zuzi Zu.

U nedjelju 24.08.2014. u 17:35 sati Dejana će ugostiti ljude koji su "ostavljeni". Život naših današnjih gostiju je od najranijih dana bio ispunjen neizvjesnošću. Iako nisu odrastali sa svojim biološkim roditeljima, izrasli su u dobre ljude, koji se bore za bolji život i ne odustaju od svojih snova.