Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam samo 24h i dobio sam nekakvu nagradu za koju pretpostavljam da je za životno djelo dok sam krstario mediteranom. čovjek je svo vrijeme izgledao kao da je na festival došao prekoqurca i totalno nezainteresiran. angelina jolie i brad pitt su bili puno bolji i topliji gosti.
i to što kažeš.
jep, istina. oni koji razumiju engleski i mentalitet ce vidjeti kao da je sve bilo onako usput i kao eto to bi ta nagrada trebala znaciti...kao neko zivotno djelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je divna prica. Dosao mi je prijatelj iz SAD-a koji ne zna za SFF. Covjek je ostao iznenadjen maksimalno u pozitivnom smislu. Dogodine kaze dovodi porodicu kompletnu. Da nam je vise ovakvih stvari umjesto sto slusamo i bavimo se kojekakvim politickim nebulozama digli bi se iz pepela u punom smislu te rijeci..podrska!
"taj dio svijeta"- normala, kad mu se samo pricalo o ratu ...ybg a i kad covjek vidi putnu infrastrukturu, sve mu je jasno... ipak, super da nam je on bio ...i nije covjek nista ruzno rekao za nas, ali daleko od toga da smo ostavili odlican utisak..mi smo jos i dalje war stricken place u glavama svih.. i sami smo krivi, kad su svi odustali od drzave
ako pogledas klip vidjeces da nije falio nego jadno ismijavao, sto ste vi toliko ocajni da vas neko spominje? uopste ovo nije u dobrom konotaciji, oni koji razumije engleski bolje mogu da cuju sarkazam kad prica o Sarajevu
Pratite nam još De Nira, da nas čovjek gdje ne spomene slučajno...
Ovi sarajevski misevi koji su otisli najdalje do neuma a mozda ni dotle nisu svjesni u kojoj rupi zive sarajevo je selo nabrdovitom bakanu da dodje neznam ko nemoze ga izvaditi evo navala arapa i nista sve sto valja je otislo
Eto sto nas pljuju i nazivaju nas glavni grad svakakvim , jednostavno najbolji je i najljepsi :D
Robert De Niro's waiting, talking Italian...
Sta kaze za Puricatru?
ovaj fallon je idiot do jaja. kad se pocne nazor kleberit, dodje mi da mu svezem samarcinu preko ip adrese!
@kontrabass +
Svi svrsavaju bukvalno a covjeka realno boli neka stvar
Što mu neće bit drago?! Đabe jeo i pijo, hodo gdje stijo, vozili ga mazili pazili. Evo i ja ču u Ameriku pola dana samo nek me tako doćekaju.
Funjara stara.....
škola za pačiće velike: nepravilno : pravilno moguče - moguće buđet - budžet vladajučih - vladajućih domači - domaći nesposobnošču - nesposobnošću falus - ćundara itd - itd;-)
@Karim +
De Niro kralj!
najeo se i napio,uzeo 100 000km i ragulio,purivatra mu jos oralno zahvalio
Legenda je.. Nego je zaboravio reci ; I saw so many Ninjas there ;) ninjas is everywhere..