Film/TV
0

Daniel Baldwin snimio svoje odvikavanje od droge

Sarajevo-x.com
Glumac Daniel Boldwin otvorio je dušu pred kamerom u toku svog odvikavanja od droge. Snimci njegovih ispovijedi su u obliku video-dnevnika koji prikazuju razne faze u toku procesa odvikavanja, a bit će prikazani utorkom navečer na ABC-u.

Daniel, brat glumaca Williama, Stephena i Aleca Boldwina, dopustio je ABC-evom "Primetime-u" da video zapisima zabilježi njegov put odvikavanja od opojnih sredstava. Proces je trajao tri mjeseca na klinici Renaissance u Malibuu, a Daniel je snimio preko 19 video snimaka za "Primetime", prenosi ABC News.

"Bio sam potpuno bespomoćan tokom oporavka. Ja sam zaista bespomoćan pred kokainom", izjavio je četrdesetšetogodišnji glumac.

Prošle godine Daniel Baldwin bio je uhvaćen u motelu u Santa Monici sa izvjesnom količinom kokaina. Tužitelji su tada odlučili dići optužnicu protiv Daniela Baldwina.

"Teško je gledati u kameru i pričati o tome. Teško je govoriti o tome kako ne mogu da ostanem trijezan i bez droge. Mislim da nisam glup čovjek, a u životu sam imao mnogo šansi - zato je mnogo teško pričati o mom posrtanju", izjavio je glumac.

Dodao je također da misli kako nikada neće pobijediti svoju ovisnost, ali će barem pokušati cijeli život boriti se s tim problemom.

Osim klinike u Malibuu, Daniel Baldwin je pokušao liječiti se na devet različitih mjesta za odvikavanje od droge i nije uspio.