Opet na okupu
10

Čuveni sitcom "Prijatelji" mogao bi dobiti još jednu specijalnu epizodu

M. A.
Svih šest glumaca gledanog sitcoma "Prijatelji" razmatraju snimanje još jedne specijalne epizode ove serije kako bi se ponovo imali priliku družiti. Hollywood Reporter i Variety tvrde da će se ovaj poseban program prikazati na novoj streaming platformi HBO Max.

Međutim, iz HBO-a kažu da ovo ipak ne predstavlja ​​potpuno oživljavanje hit sitcoma koji je vjerne gledaoce držao zakovanim za TV ekrane od 1994. do 2004. godine.

HBO Max je za 425 miliona dolara otkupio prava za prikazivanje svih deset sezona "Prijatelja", koje bi trebalo početi u aprilu 2020. godine. Prava na prikazivanje serije će se prenijeti na HBO Max s Netflixa.

Jennifer Aniston, koja je glumila Rachel, nedavno se pridružila Instagramu i privukla je gotovo pet miliona pratilaca za samo 12 sati nakon što je objavila selfie zajedno sa zvijezdama Courteney Cox, Lisom Kudrow, Mattom LeBlancom, Matthewom Perryjem i Davidom Schwimmerom.

Ona je u međuvremenu gostujući u talk showu Ellen DeGeneres kazala da ova ekipa radi skupa na novim projektima, ali iz HBO Maxa nisu željeli komentirati ove navode, prenosi Sky News.