Film/TV
17

VIDEO / "Crna ovca" na vašim TV ekranima

Klix.ba
Od nedelje, 14. oktobra u 22:30 na BHT1 možete gledati premijerno izdanje TV emisije “Crna ovca”. Uz pomoć produkcijske kuće “Villa Hills Consulting”, udruženja “Evropske konekcije” i Američke ambasade u Sarajevu, sada možete gledati najinteresantnije priče iz ovog popularnog magazina i kao TV vodič za urbanu kulturu i umjetnost.

Ako slučajno ne uspijete pogledati premijerno emitovanje, reprize su planirane za ponedeljak u 23:30. U prvoj sezoni serijala je planirano emitovanje 12. polusatnih epizoda-Voditeljski par, Dejan Andrić i Gordana Ristić, i sami crne ovce, će na neposredan i duhovit način gledaoce upoznati sa 24 mlada kreativca iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Biće tu dizajnera, fotografa, uličnih performera i raznih drugih umjetnika i urbane ekipe različitih profila.

Voditeljicu i voditelja su obukli poznati BiH dizajneri Nataša Erić, Milan Senić i Nermima Varešanović, članovi udruženja modnih djelatnika “MODIKO”. Sponzori projekta su Nektar pivo, Nobel lijek, proizvođač Tylol hota, i Vermont, generalni uvoznik Peugeot vozila za BiH.