|

"Craig je sjajan Bond"

"Craig je sjajan Bond"
0
S
Sarajevo-x.com
28.11.2008. u 11:37
3
komentara
0

dijeljenja
"Craig je sjajan Bond" Foto: AP
Od jednog Bonda do drugog, kvalitet ostaje isti. Roger Moore, nekadašnji agent 007, izjavio je da smatra kako je Daniel Craig odlično utjelovio Bonda, dajući svježu dimenziju liku.
Ovaj 81-godišnji glumac, koji je nastupao u sedam Bondovih filmova sedamdesetih i osamdesetih godina, izjavio je kako su Craigove uloge u filmovima Stevena Spielberga "Munich" i "Sylia" pomogle oblikovanju novog Bonda.

"Sve ove uloge su veoma veoma različite od koncepcije Bonda... Mislim da su zaista sjajne", rekao je Moore za AP govoreći o filmu "Casino Royale".

Fanovi su svojevremeno kritikovali izbor Craiga za ovu ulogu, dovodeći u pitanje njegovo glumačko iskustvo u akcijskim filmovima.

Moore je, govoreći na promociji autobiografije "My Word Is My Bond" u Hong Kongu, istakao da tek ima da pogleda povratak britanskog špijuna u posljednjem uratku "Quantum of Solace".

Ova dva glumca prvi put su se sreli na nedavnoj proslavi dizajnera Iana Fleminga u Londonu, a tom prilikom Moore je Craiga oslovio kao "šarmantnog momka."
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...