Gleda sve sezone
4

Courteney Cox otkrila koje su joj epizode "Prijatelja" najdraže

L. K.
Nakon što je krajem marta rekla da vrijeme u karantinu provodi gledajući "Prijatelje", zvijezda ove serije Courteney Cox pojavila se u emisiji The Ellen Show i otkrila koja joj je epizoda omiljena.
Cox je krajem marta objasnila kako se vrlo slabo sjeća epizoda serije, kao i da se upustila u maratonsko gledanje svih deset sezona.

"Sjećam se ljudi, kao i priče, ali se ne sjećam mnogih detalja", objasnila je kroz smijeh u razgovoru s Ellen DeGeneres.

Dodala je kako je ljudi redovno ispituju o seriji, žele igrati kvizove i saznati nove detalje sa snimanja, ali ih ona često razočara činjenicom da se ne može sjetiti nekih stvari.

"Iz nekog razloga nisam zapamtila zabavne momente, nego samo one bolne. Tako da sam počela gledati ispočetka i uvjerila se da je u pitanju sjajna serija. Moje omiljene epizode su one s Danom zahvalnosti. Mada, ako moram izdvojiti neku posebnu, izdvojit ću epizodu u kojoj se prisjećamo perioda kada je moj lik Monica još bila debela", objasnila je glumica.

Dodaje kako joj se lik "debele Monice" svidio jer se osjećala slobodno u njenoj koži. Uz smijeh objašnjava kako je mogla plesati i nije morala brinuti ni o čemu.

"Početkom marta smo trebali snimiti još jednu epizodu 'Prijatelja', ali je to odloženo zbog pandemije koronavirusa. Ne znamo kada ćemo konkretno početi sa snimanjem", rekla je.