Film/TV
0

Colin Farrell: Volim biti samac

Klix.ba
U pokušajima da opravda svoje ljubavne afere poznati holivudski glumac Colin Farrell je izjavio da je još mlad, da je slobodan, da je samac i da u seksu zna uživati.

27-godišnji glumac, čija bivša djevojka očekuje da uskoro rodi njegovog sina i čije su priče o aferama često uključivale Britney Spears i Demi Moore, za njemački časopis 'TV Movie' je izjavio: "Oko čega je ovolika frka? Imam 27 godina, samac sam i volim seks. Šta je loše u tome?"

Colin Farrell također ne može da vjeruje koliko je imao sreće dobivši milionske svote za uloge u filmovima. Za svoju posljednju ulogu u filmu S.W.A.T. Colin je inkasirao 8 miliona dolara. "Čudno je što nam daju toliko novaca za posao koji bih uradio za mnogo manje." - izjavio je glumac.

Colin u svom intervjuu nije baš hvalio svoje kolege. Glumeći u filmu Hart's War s Bruceom Willisom otkrio je da ovaj ne može lako pamtiti scenario. "Bruce Willis je dobar momak, ali ne može zapamtiti tekst".

O Tomu Cruiseu i Al Pacinu je izjavio: "Tom Cruise je veoma fin glumac koga svi poštuju, a Al Pacino me je naučio da se i sa 40 godina provedenih u ovom poslu i dalje može imati ambicije."

Vezani članci