Film/TV
0

Clooneyev film nije uspio do prvog mjesta

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Novi film Georgea Clooneyja o počecima američkog nogometa nije uspio s prvog mjesta američkog box-officea proteklog vikenda svrgnuti 21 Roberta Luketica, javlja Hina.

George Clooney i njegov film Leatherheads o počecima američkog nogometa poklonili su se ovog vikenda pred filmom 21, koji već drugi tjedan vlada na američkim kinoblagajnama, objavila je tvrtka specijalizirana za praćenje filma Exhibitor Realtions.

21, film o studentima prestižnog američkog sveučilišta M.I.T. (Massachusetts Institute of Technology) redatelja Roberta Luketica s Kevinom Spaceyem, zaradio je 15,1 milijun dolara ovog vikenda u Sjedinjenim Državama i Kanadi.

Nostalgična sportska komedija Leatherheads, redatelja i glavnog glumca Georgea Clooneyja s partnericom Renee Zellweger, završio je na drugom mjestu u prvom vikendu prikazivanja sa zaradom od 13,5 milijuna dolara.

Nakon Clooneyja slijedi tropska avantura za djecu Otok Nim s Jodie Foster i Abigail Breslin, od kojeg se očekuje 13,3 milijuna dolara. Animirani film o slonu Hortonu je četvrti sa zaradom od 9,2 milijuna dolara.