Holivudska legenda
75

Clint Eastwood snima film u 93. godini, na setu uhvaćen u dobrom raspoloženju

L. R.
Clint Eastwood (Foto: EPA/Twitter)
Clint Eastwood (Foto: EPA/Twitter)
Holivudski glumac i reditelj Clint Eastwood (93) nedavno je snimljen na setu drugog nastavka filma "Porotnik" u Georgiji.

Kako američki mediji prenose, Clint Eastwood ne posustaje ni u desetoj deceniji i vrijedno radi na nastavku filma "Porotnik" (Juror No. 2"), a fotografija sa seta pokazuje da se glumac osjeća sretno i zadovoljno.

Fotoreporteri su zabilježili trenutak u kojem se smije iza kulisa, a ističu da je bio u društvu glumca Nicholasa Houlta i glumice Toni Collette, koji ujedno glume i glavne uloge u filmu.

Ovaj film bit će najnovije filmsko ostvarenje Clinta Eastwooda nakon "Cry Macho" iz 2021. godine, a osim Houlta i Collette, filmsku ekipu čine i Gabrielo Basso, Zoey Deutch, Chris Messina, Leslie Bibb i Kiefer Sutherland.

Prema sinopsisu, radnja filma je o porotniku na suđenju za ubojstvo (Hoult) koji se nalazi u ozbiljnoj moralnoj dilemi, koju bi mogao upotrijebiti da utječe na presudu porote i potencijalno osudi ili oslobodi krivca.

Ovo će ujedno biti 46. film u režiji Clinta Eastwooda. Kada je 50-ih godina prošlog vijeka počeo raditi u Hollywoodu kao glumac, Eastwood se prvi put kao reditelj ostvario u filmu "Play Misty for Me" iz 1971. godine. Također je režirao filmove poput "Mystic River", "Million Dollar Baby", "American Sniper" i "Richard Jewell".