Film/TV
0

Čitateljima iz Mostara poklanjamo ulaznice za film "Noćna potjera"

Klix.ba
Dva čitatelja portala Klix.ba osvojit će po dvije ulaznice za film "Noćna potjera", koji se prikazuje u CineStaru Mostar od 16. do 22. aprila 2015.

Svoje ime, prezime i kontakt pošaljite na mail [email protected] sa naznakom CineStar.

Mafijaš i produktivni ubojica iz Brooklina, Jimmy Conlon (Neeson), svojedobno poznat kao The Gravedigger (Kopač grobova), imao je i bolje dane. Bio je dugogodišnji najbolji prijatelj mafijaškog šefa imenom Shawn Maguire (Harris), a danas, u 55. godini života, Jimmy je danas progonjen grijehovima vlastite prošlosti i upornim policijskim detektivom (D’Onofrio) koji ga u stopu prati već trideset godina. Čini se da Jimmy u novije vrijeme jedinu utjehu može pronaći u dnu čaše s whiskeyem.

No, Jimmy ima sina od kojeg se otuđio, a kad njegov sin Mike (Kinnaman) postane meta, Jimmy mora izabrati između obitelji kriminala koju je odabrao i stvarne obitelji koju je davnih dana napustio. Dok je Mike u bijegu, Jimmy je suočen s jedinom kaznom za svoje prošle greške - sačuvati sina od iste sudbine s kojom je siguran da će se sam suočiti… s krive strane nišana. Jimmy se nigdje ne osjeća sigurnim, a pred njim je tek jedna noć u kojoj mora otkriti gdje točno može pronaći vjernost i vidjeti može li konačno ispraviti stvari.

U filmu Noćna potjera glume Neeson, Kinnaman, D’Onofrio, Bruce McGill (Ride Along), Genesis Rodriguez (Identity Thief), Boyd Holbrook (Behind the Candelabra za HBO), Holt McCallany (Gangster Squad), Common (Now You See Me) i Harris.